Lidt om mig

Jeg hedder Bauban Kristensen, født i Thailand og jeg er 43 år.
I Danmark mødte jeg min mand Alex og vi bor i Sdr. Omme sammen med vores to døtre.

Mit kælenavn er Noi. Jeg er den yngste ud af mine tre søskende og i Thailand betyder Noi "den yngste i familien", så det er et kælenavn der altid har fulgt mig.

I 1998 rejste jeg til Danmark sammen med min søster, jeg var lige blevet færdig med gymnasiet og min søster og jeg ville gerne ud og prøve nye udfordringer. Jeg fik arbejde på en virksomhed i Give, hvor jeg var i en del år, indtil virksomheden lukkede og da begyndte jeg så at uddanne mig til sundhedssektoren her i Danmark

og har arbejdet som sådan i mange år.

Min interesse for wellnessbranchen fik jeg ved at hjælpe min søster. Hun havde to klinikker i Jylland, hvoraf den ene var i Billund og her begyndte jeg at hjælpe til. Det var meget spændende. Jeg kan godt lide at have med mennesker at gøre og jeg kan lide at gøre noget godt for andre. Så for omkring flere år siden begyndte jeg at sturdere "Wellness" nærmere. Jeg tog kurser og uddannelser både i Danmark, Tyskland og Thailand.

Da min søster valgte at lukke klinikken i Billund, besluttede jeg mig for at overtage lokalerne og åbne min egen klinik - Wellness by Noi.

Jeg vil blive ved med at uddanne mig og prøve nye teknikker. Det er vigtigt at man masserer korrekt og det er ikke noget, man bare lige gør.
Jeg vil gerne gøre mine kunder glade - hvis jeg kan hjælpe og de går herfra, afslappede, glade og tilfredse, - så er jeg glad.